Het geheim van mijn man

Standaard

Het geheim van mijn man “Mijn lieve Cecilia, als je dit leest, ben ik dood…”

Stel je voor dat je man een brief aan je heeft geschreven, om te openen na zijn dood. Stel je voor dat die brief zijn diepste, meest donkere geheim bevat, die niet alleen het leven van jullie samen kan kapotmaken, maar ook dat van anderen. En stel je dan eens voor dat je deze brief toevallig vindt terwijl je man nog springlevend is.

Cecilia Fitzpatrick is een succesvolle zakenvrouw, staat voor iedereen klaar en is een toegewijde echtgenote en moeder. Maar die brief gaat alles veranderen, en niet alleen voor haarzelf. Liane Moriarty heeft een pageturner geschreven die je aan het denken zet: over hoe goed je degenen van wie je houdt eigenlijk kent – en hoe goed je jezelf uiteindelijk kent.…

‘Een ontroerend verhaal over de betekenis van liefde en over hoe het leven kan afhangen van een misverstand of een te haastig genomen besluit. “Het geheim van mijn man” is zo goed, dit kun je niet voor jezelf houden.’ – USA Today

Het geheim van mijn man vertelt het verhaal van drie vrouwen: Rachel, Tess en Cecilia. Vrouwen die allen zo hun eigen problemen lijken te hebben. Rachel is na 28 jaar van onbeschrijflijke rouw nog altijd op zoek naar het hoe en waarom rond de moord op haar dochtertje. De man van Tess blijkt hopeloos verliefd te zijn op haar beste vriendin en komt met het bijzondere voorstel om met z’n drietjes samen te gaan wonen. Cecilia vindt bij toeval een enveloppe op zolder met haar naam er op in het handschrift van haar man. Gebeurtenissen die niets met elkaar te maken lijken te hebben, of toch……?

In Het geheim van mijn man zijn individuele problemen van mooi neergezette personages met sterke karakters op een briljante manier met elkaar verbonden tot één kloppend, hartverwarmend en ontroerend geheel. Pakkende levensverhalen zijn op een slimme – niet saaie – manier gecombineerd met de symboliek van de Berlijnse muur en maken dit boek tot een unieke roman om te koesteren. Het boek start met een, op het eerste oog, onmogelijke combinatie van losse verhalen en vraagt wat geduld van de lezer. Echter een ieder die zich niet laat afleiden zal al snel merken dat het boek je zo te pakken heeft dat je het wel in één ruk uit wilt lezen en wordt beloont met een overtuigend plot dat je niet snel los zal laten.

Titel: Het geheim van mijn man
Auteur: Liane Moriarty
Uitgever: A.W. Bruna
ISBN13: 9789022960646
Categorie: romans>fictie
Uitvoering: paperback
Prijs: €19,95
Pagina’s: 400
Verschijningsdatum: 29-09- 2015
Trefwoorden: roman, bestseller
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 03-08-2015

Meer informatie over het boek of direct reserveren? Klik hier

Ook verkrijgbaar als E-book voor €9,99

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s